Tilmeld dig i dag til Danmarks bedste strømaftale

…synes vi selv. Det tager kun 2 minutter at skifte

Dette nye produkt med kun 8 øre i spottillæg fra Vest Energi er generelt en af de billigste aftaler på markedet. Du får adgang til billig strøm, der følger prisen time for time på Nord Pool.

Ved Vest Energi er det gratis at blive kunde, og vi pålægger ingen abonnementsgebyrer. Dette sikrer dig ikke kun en billig el-aftale, men også en enkel faktura, der er nem at forstå.

Du kan undgå store og uforudsigelige regninger hvert kvartal ved at vælge månedlig betaling. Vest Energi opkræver et gebyr på 29 kr. ved valg af månedlig betaling. Du kontakter bare kundeservice efter tilmeldingen, så kan vi hjælpe dig med månedlig betaling.

El-produkter med et blad er 100% baseret på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til dit samlede elforbrug. El-produkter med to blade er ligeledes 100% baseret på vedvarende energi med yderligere klimainitiativer, der reducerer CO2-udledning og andre drivhusgasser svarende til din energiforbrug. Vær dog opmærksom på, at strømmen leveret til dine stikkontakter ikke er ren grøn energi (vind, sol, vand osv.), da al strøm blandes i elnettet.

Alle i Danmark har ret til at vælge deres elleverandør, og vi gør det let for dig at skifte til en rigtig god elaftale. Du behøver ikke kende detaljer om din nuværende elleverandør eller forbrug. Vi kræver blot nogle få oplysninger, og så klarer vi resten for dig, inklusive opsigelse af din nuværende elleverandør.

Det tager under 2 minutter at tilmelde sig en af Danmarks bedste strømaftaler. Klik på knappen ovenfor, og tilmeld dig på blot 2 minutter – så sørger vi for resten.

Klimavenlig Strøm - Forstå Bladmærkeordningen

I Vest Energy leverer vi klimavenlig strøm fra 100 % vedvarende energi til hele Danmark. Det betyder, at vi har ét bladmærke i den mærkningsordning, som Forbrugerombudsmanden indførte i september 2020. For at gøre det nemmere for jer viser mærkningsordningen, hvor grøn strømmen er inden for to kategorier:

Ét Bladmærke

Hvis elleverandørernes elprodukter er baseret på 100 % vedvarende energi, opnår de ét blad. Det vil sige, at elleverandørerne skal sikre, at der bliver produceret nok grøn strøm fra vedvarende energikilder som for eksempel vindmøller til at dække dit årlige elforbrug. Det gør de ved at købe grønne certifikater.

To bladmærker