Tak!

Vi er glade for at byde dig velkommen som kunde hos Vest Energi, hvis du skulle have nogle spørgsmål er du altid velkommen at kontakte support.

1

Lad os komme i gang

Vi har netop registreret din tilmelding til Vestenergi. Du skulle meget gerne have modtaget en kvittering for tilmeldingen på en anden mail. Hvis det ikke er tilfældet, så kan det være, at den er blevet fanget af dit spamfilter. Hvis du har nogen problemer, så giv os et ring eller skriv en mail på: kundeservice@vestenergi.dk

2

Tilføj en adresse mere?

Hvis du har sommerhus, anden lejlighed eller lign., kan du tilmelde flere el-målere under:

Klimavenlig Strøm - Forstå Bladmærkeordningen

I Vest Energy leverer vi klimavenlig strøm fra 100 % vedvarende energi til hele Danmark. Det betyder, at vi har ét bladmærke i den mærkningsordning, som Forbrugerombudsmanden indførte i september 2020. For at gøre det nemmere for jer viser mærkningsordningen, hvor grøn strømmen er inden for to kategorier:

Ét Bladmærke

Hvis elleverandørernes elprodukter er baseret på 100 % vedvarende energi, opnår de ét blad. Det vil sige, at elleverandørerne skal sikre, at der bliver produceret nok grøn strøm fra vedvarende energikilder som for eksempel vindmøller til at dække dit årlige elforbrug. Det gør de ved at købe grønne certifikater.

To bladmærker